Δελτίο Τύπου

📍 Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης – Giorgos Gkionis έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι έχει αγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα για τη συνέχιση της λειτουργίας του 𝐂𝐀𝐒𝐈𝐍𝐎, μιας επιχείρησης που απασχολεί εκατοντάδες οικογένειες της τοπικής κοινωνίας και συνεργάζεται με πολλούς επαγγελματίες – προμηθευτές της ευρύτερης περιοχής.
➡️ Δεν διστάζει να συγκρουστεί τόσο με τους συνεταίρους μας όσο και με τη Διοίκηση για να διεκδικήσει την ασφάλεια των εργαζομένων σε αυτό, της δημοτικής περιουσίας και της εντόπιας οικονομίας. Τρανή απόδειξη των παραπάνω αποτελεί το γεγονός πως στην ομιλία για τον απολογισμό του έργου της δημοτικής Αρχής, τον σχεδιασμό για τον Δήμο του 2028 και την παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης «𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου, επέλεξε να μην σιωπήσει αλλά ανέφερε τα παρακάτω:
«Όλοι θυμάστε, τέσσερα χρόνια πριν, σε αυτόν εδώ το χώρο, δεσμεύτηκα απέναντί σας πως η επιχείρηση του 𝐂𝐀𝐒𝐈𝐍𝐎 θα συνεχίσει να έχει τις πόρτες της ανοιχτές. Υποσχέθηκα πως θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε οι εργαζόμενοι να πάψουν να αγωνιούν για το μέλλον τους. Βάλαμε τα θεμέλια για να ξεκινήσει μια υγιής συνεργασία και δεν σταματάμε εκεί… Πιέζω τόσο τους συνεταίρους μας όσο και τη Διοίκηση για να κλείσει άμεσα τις ρυθμίσεις και να κατατεθεί η αίτηση εξυγίανσης ώστε να δημιουργηθεί η ασφάλεια στους εργαζομένους και να ξεκινήσει μια καινούρια ημέρα και για την επιχείρηση αλλά και για τον τόπο μας!».

Scroll to Top