Μποζίκης Άγγελος

Υπάλληλος εταιρίας κινητής τηλεφωνίας

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Αγίων Θεοδώρων

Γέννημα-θρέμμα Αγίων Θεοδώρων, ο Άγγελος Μποζίκης ζει και εργάζεται στον τόπο του. Έχει δύο παιδιά.

Από το 1995 έως το 2014, διατηρούσε επιχείρηση δομικών υλικών ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. 

Τη διετία 2013 – 2014 διετέλεσε Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων, στηρίζοντας την τοπική αγορά, τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της πόλης του. Επίσης, έχει διατελέσει κάτ’ εξακολούθηση μέλος σε Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων των Αγίων Θεοδώρων. 

Από το 2014 έως και σήμερα, εκλέγεται Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων, απολαμβάνοντας τη στήριξη των συνδημοτών του. Από το 2019 έως και σήμερα, κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου στο Συμβούλιο Δ.Κ. Αγίων Θεοδώρων, δηλώνοντας παρών και στηρίζοντας όλα τα θέματα της τοπικής κοινωνίας. 

Με όραμα την ανάπτυξη και την πρόοδο, γνωρίζοντας τις ανάγκες και τις αδυναμίες του τόπου του, δηλώνει παρών και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές με την παράταξη “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ”. Όπως δηλώνει ο ίδιος: “Με συστηματική δουλειά, καταφέραμε πολλά. Ο τόπος μας αλλάζει. Έχουμε πρόγραμμα και στόχους, θέληση και εμπειρία για να συνεχίσουμε την πορεία μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τον τόπο μας και τους συνδημότες μας”.

Scroll to Top