Δρίτσας Γεώργιος

Φοιτητής Πολυτεχνείου

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Αγίων Θεοδώρων

Ο Γιώργος Δρίτσας γεννήθηκε το 2002 και μεγάλωσε στους Αγίους Θεοδώρους. 

Αποφοίτησε  από το Γενικό Λύκειο Αγίων Θεοδώρων και από το 2020, σπουδάζει Μηχανικός Ορυκτών Πόρων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Με 

Τα τελευταία δύο χρόνια εκτίει τους θερινούς μήνες πρόγραμμα μαθητείας στην εταιρία Hellenic cables (Fulgor). Στόχος του είναι να βελτιώσει τις γνώσεις του και να αναπτύξει δεξιότητες και ικανότητες που θα τον βοηθήσουν να ανέλθει επαγγελματικά, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του.

Με αίσθημα ευθύνης, περιβαλλοντική συνείδηση και ευαισθητοποίηση, από ηλικία 18 ετών, συμμετέχει εθελοντικά σε δράσεις του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους «Οι Άγιοι Θεόδωροι” ενισχύοντας τον αγώνα για την προστασία του μεγάλου ορεινού όγκου των Γερανείων που αγκαλιάζει τον τόπο του. 

Ασχολείται με τον αθλητισμό από την παιδική του ηλικία και αγωνίζεται σε ομάδα Β’ κατηγορίας στην Κοζάνη, την πόλη που σπουδάζει.

Με γνώμονα το κοινό καλό και την αγάπη για τον τόπο του, οραματίζεται έναν Δήμο σύγχρονο και φιλοδοξεί να συμβάλλει τα μέγιστα για την ανάπτυξη και τη βελτίωση της τοπικής κοινωνίας.

Scroll to Top