Καραμαλέγκος Παρασκευάς (Πάρης)

Επαγγγελματίας Δύτης

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Αγίων Θεοδώρων

Ο Πάρης Καραμαλέγκος γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στον Πειραιά. Από το 2000, είναι μόνιμος κάτοικος Αγίων Θεοδώρων. 

Αποφοίτησε από το Λύκειο Αγίων Θεοδώρων. Επιτυχών στο Τ. Ε. Ι Δημοσίων σχέσεων & Επικοινωνίας στην Κεφαλλονιά, η αγάπη για τον τόπο του και η επιθυμία του να ενταχθεί στην αγορά εργασίας, από πολύ νωρίς τον οδηγούν να ακολουθήσει το όνειρό του. Τολμηρός και πειθαρχημένος, επιλέγει να λάβει την απαιτούμενη εκπαίδευση Σχολής Δυτών, κατέχοντας τα Διπλώματα Dive Master και Rescue Diver.

Το 2006, υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστων όπου και απολύθηκε με το βαθμό του έφεδρου λοχία. 

Από το 2007 έως και σήμερα, εργάζεται ως επαγγελματιας δύτης εκτελώντας υποθαλάσσιες εργασίες. 

Από τα παιδικά του χρόνια ασχολείται με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο ως μέλος στις αθλητικές ομάδες Ιωνικός Νίκαιας, Α.Ο. Μάνης – εθνικός, Πανσολυγειακός, Ολυμπιακός Λουτρακίου. Σήμερα είναι Αρχηγός της Α.Σ. Αγίων Θεοδώρων, ομάδα στην οποία ήταν πάντα ενεργός αθλητής και για 3 χρόνια διετέλεσε και προπονητής στα αναπτυξιακά της τμήματα (2018 – 2021). 

Με πνεύμα εθελοντισμού και αγάπη για το περιβάλλον, είναι μέλος του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους «Οι Άγιοι Θεόδωροι», με σημαντική συμβολή σε δράσεις δασοπυρόσβεσης καθώς επίσης, έχει συμμετάσχει σε δράσεις καθαρισμού του βυθού στον θαλάσσιο χώρο του Λουτρακίου, με τον Όμιλο Αυτοδυτών Λουτρακίου.

Κίνητρα για τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές είναι η αγάπη για τον τόπο του και η η θέλησή του να προσφέρει για το καλό του τόπου του, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και τη φύση. Ως άνθρωπος της προσφοράς, με νέες ιδέες, εργατικότητα και αγωνιστικότητα, επιλέγει να συστρατευθεί με την παράταξη “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” ως τη μόνη ομάδα νέων και έμπειρων στελεχών που “βουτάει στα βαθιά”, αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας και δρομολογεί λύσεις για την πρόοδο του τόπου.

Scroll to Top