Κωνσταντής Σκουλικαρίτης Αριστείδης (Άρης)

Υπάλληλος MOTOR OIL HELLAS, Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους «Οι Άγιοι Θεόδωροι»

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Αγίων Θεοδώρων

Ο Άρης Κωνσταντής Σκουλικαρίτης γεννήθηκε το 1967 και μεγάλωσε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, όπου ζει μόνιμα. Είναι παντρεμένος με την Ευδοκία Μάνδρα και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, 24ων και 23ών χρόνων. 

Το 1986 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αγίων Θεοδώρων και τα τελευταία 21 χρόνια εργάζεται στην MOTOR OIL HELLAS, στο τμήμα Συντήρησης. 

Είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους «Οι Άγιοι Θεόδωροι» από το 2001, ως εθελοντής πυροσβέστης με μεγάλη προσφορά και με ενεργό συμμετοχή σε δράσεις δασοπροστασίας  και δασοπυρόσβεσης αλλά και σε έντονα φυσικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές.

Η ενασχόληση του με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 2003. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος, εκλεγμένος με τον Συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» του Γεώργιου Σοφία (2003-2010), ενώ τη διετία 2004-2005, κατείχε τη θέση του Αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων. Από το 2014 και για 9 συναπτά έτη, υπηρετεί τη Δημοτική Κοινότητα Αγίων Θεοδώρων, εκτελώντας χρέη Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων. 

Με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του, αγωνίζεται καθημερινά, με όλες του τις δυνάμεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της τοπικής κοινωνίας! Οραματίζεται έναν Δήμο με υποδομές, προσβάσιμο για όλους τους κατοίκους, έναν Δήμο πιο παραγωγικό και πιο ισχυρό.  

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές 8ης Οκτωβρίου, ανανεώνει την εμπιστοσύνη του με την “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” και θέτει εκ νέου υποψηφιότητα, ζητώντας τη στήριξη των συνδημοτών του. Κι όπως αναφέρει ο ίδιος: “Προχωράμε μπροστά για την πρόοδο του Δήμου που αγαπάμε! Η γνώση, η εμπειρία και η συστράτευση όλων των ικανών δυνάμεων ενισχύουν τον αγώνα μας για την πρόοδο της πόλης μας και για ένα καλύτερο αύριο”.

Scroll to Top