Πιπέρος Θεοχάρης (Χάρης)

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Αγίων Θεοδώρων

Ο Χάρης γεννήθηκε το 2000 στους Αγίους Θεοδώρους όπου κατοικεί έως και σήμερα, στο χωριό που αγάπησε και μεγάλωσε. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αγίων Θεοδώρων. 

Οι επιχειρηματικές του ιδέες δεν άργησαν να φανούν, καθώς σε ηλικία μόλις 20 ετών αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας  σε πολλές πόλεις της Κορινθίας, αλλά και στον Δήμο μας. Το φιλόδοξο βλέμμα του όμως δεν περιορίζεται εκεί. Το 2023, επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες με την ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο, την μοναδική εμπειρία σε επισκέπτες και δημότες να απολαύσουν τον διάπλου του Ισθμού, που αποτελεί το δεύτερο σε επισκεψιμότητα μετά την Ακρόπολη, αξιοθέατο της χώρας μας.

Με περιβαλλοντική συνείδηση και αυξημένο το αίσθημα προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και τον τόπο του, είναι μέλος του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους «Οι Άγιοι Θεόδωροι».

Όπως δηλώνει ο ίδιος: «Η διάθεση, οι φρέσκες ιδέες και αντιλήψεις των νέων ανθρώπων της παράταξης “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ”, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία, γνώση και ώριμη σκέψη των έμπειρων αυτοδιοικητικών, θέτουν γερά θεμέλια για τον Δήμο των νέων και δημιουργούν ένα κλίμα ασφάλειας και σιγουριάς για το μέλλον αυτού του τόπου».

Scroll to Top