Σπετσιώτη Βασιλική

Πωλήτρια

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Αγίων Θεοδώρων

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2013, με αγάπη για τον τόπο της, επιλέγει να μετακομίσει και να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων, όπου και διαμένει μόνιμα εδώ και 10 χρόνια. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά, τον Θύμιο 27 ετών (barber) και τη Δήμητρα 25 ετών (απόφοιτη Τμήματος Κοιν. Πολιτικής του Πανεπιστημίου Κορίνθου).

Αποφοίτησε από τη Σχολή Γραμματέων και στη συνέχεια, εργάστηκε για πολλά χρόνια στον συμβολαιογραφικό χώρο. Στη πορεία της ζωής, επέλεξε συνειδητά να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και την ανατροφή των παιδιών της, ενώ μετέπειτα ασχολήθηκε με το επιχειρείν. Εργάστηκε στην εταιρεία ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. και στη συνέχεια, για 8 έτη ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΡΚΕΤ στους Αγίους Θεοδώρους και σήμερα, εργάζεται σε μεγάλη εμπορική αλυσίδα καταστημάτων της περιοχής, στον χώρο των πωλήσεων.

Διετέλεσε μέλος Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων. Είναι μόνιμο ενεργό μέλος στον δραστήριο και πρωτοπόρο Σύλλογο Γυναικών Αγ. Θεοδώρων. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Αραβικά, έχει καταρτιστεί στην Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και είναι εθελόντρια αιμοδότης. 

Πιστεύει σε κάθε μορφή εθελοντισμού και προσφοράς στον συνάνθρωπο και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ότι αφορά τα παιδιά και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Πεποίθησή της είναι πως με σύμπνοια, αλληλουποστηριξη και αγάπη για αυτόν τον πανέμορφο τόπο, μπορούμε να ανεβάσουμε ψηλά την τοπική κοινωνία. Οραματίζεται τους Αγίους Θεοδώρους ως έναν τόπο ανοικτό στην εκπαίδευση και τα πολιτιστικά δρώμενα. 

Με εμπιστοσύνη στον αναπτυξιακό σχεδιασμό της δημοτικής Αρχής, συστρατεύεται με την παράταξη “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” ως τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να κάνει μεγάλα και επιτυχημένα βήματα για την ανάπτυξη του τόπου τα επόμενα χρόνια!

Scroll to Top