Σταμούλης Ιωάννης (Γιάγκος)

Ναυαγοσώστης, Υπεύθυνος BluMare

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Αγίων Θεοδώρων

Ο Γιάγκος Σταμούλης γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στους Αγίους Θεοδώρους. Είναι γιος του Ιωάννη, συνταξιούχου και της Δήμητρας Σταμούλη, Προέδρου του δραστήριου Συλλόγου Γυναικών Αγίων Θεοδώρων.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Αγίων Θεοδώρων το 1996. Το 1998 αποφοίτησε από το Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΝΤ1 MediaLab με ειδικότητα Διευθυντής φωτογραφίας, μοντάζ – εικονολήπτης. 

Η επαγγελματική πορεία ξεκίνησε το 1998 όπου εργάστηκε ως οδηγός φορτηγού έως το 2010. Παράλληλα, διατηρούσε κατάστημα επώνυμης ένδυσης στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων (2000 – 2022). Το 2019, για διάστημα δύο ετών υπήρξε υπεύθυνος καταστημάτων εστίασης στους Αγίους Θεοδώρους. 

Με αγάπη για τον αθλητισμό, από το 2015, είναι δάσκαλος τένις παραδίδοντας μαθήματα σε παιδιά. Τα τελευταία δύο χρόνια, αποφασίζει να κάνει στροφή στην καριέρα του και εργάζεται έως σήμερα, ως υπεύθυνος Ναυαγοσώστης στην εταιρία BluMare του Isla Brown Corinthia Resort & Spa.

Με μεγάλη διάθεση για προσφορά, με καινοτόμες ιδέες και όρεξη για δουλειά, δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στον επικεφαλής Γιώργο Γκιώνη και ενώνει τις δυνάμεις του με τους ανθρώπους της ομάδας της παράταξης “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” για να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία που έχει χαράξει ο τόπος μας. 

Scroll to Top