Τσόδουλος Θωμάς

Υπάλληλος Fulgor

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Αγίων Θεοδώρων

Γεννήθηκε το 1984 στην Κόρινθο και μεγάλωσε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, όπου ζει μόνιμα. Είναι παντρεμένος με την Ράνια Κούκη και έχουν αποκτήσει μια κόρη, 9 ετών και έναν γιο, 5 ετών. 

Έχει εργαστεί στο Ελληνικό Κέντρο Ανακύκλωσης – ΕΚΑΝ (2010-2016), στη βιομηχανική εταιρεία GF ENERGY – ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ-ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (2020-2022) και τον τελευταίο χρόνο είναι υπάλληλος στην εταιρεία Hellenic Cables (Fulgor). 

Ως άνθρωπος της προσφοράς και της ενεργούς συμμετοχής, από την ηλικία των 20 ετών δραστηριοποιείται ως Εθελοντής Πυροσβέστης στον Σύλλογο Προστασίας του Δάσους «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ», ενώ από τον Μάιο του 2023 είναι εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου. Το 2014 απέκτησε πιστοποίηση θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης σε θέματα Δασοπροστασίας – Δασοπυρόσβεσης καθώς, έχει έντονη δραστηριότητα σε διάφορες πρακτικές ασκήσεις σχετικά με την πρόληψη, αντιμετώπιση και αποκατάσταση δασικών πυρκαγιών. 

Με αγάπη για την περιοχή που ζει και μεγαλώνει τα παιδιά του, θέλει να ασχοληθεί με τα ζητήματα του τόπου του και να σταθεί αρωγός για έναν Δήμο πιο δυνατό, πιο ισχυρό. Δεσμεύεται να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας!

Scroll to Top