Μπούρα Σταυρούλα (Βούλα)

Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Ισθμίων

Γεννήθηκε το 1987, μεγάλωσε και κατοικεί στην Κυρά Βρύση Ισθμίας. Είναι κόρη του Ιωάννη Μπούρα και της Ιωάννας Βοϊδήλα με καταγωγή από την Καλαμάτα και τα Τρίκαλα Κορινθίας.

Έχει σπουδάσει παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας και έχει εργαστεί τα τελευταία 10 χρόνια σε μεγάλους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς της περιοχής καθώς και ως ειδικό προσωπικό στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση τα τελευταία χρόνια. Επίσης, έχει ασχοληθεί με τον τουριστικό τομέα και έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στο Kalamaki Beach Hotel Resort. 

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον χορό και συμμετέχει ενεργά σε θεατρική ομάδα του Λαογραφικού Ομίλου Ισθμίας. 

Με γνώμονα τη βαθιά πεποίθηση της υποχρέωσης όλων μας για ενεργή συμμετοχή, από το 2019, διατελεί μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας, με την παράταξη “Παρέμβαση Πολιτών” του Γιώργου Γκιώνη και έχει συμβάλλει τόσο στην προσπάθεια επίλυσης των μικρών καθημερινών προβλημάτων της Κοινότητας όσο και στην προσπάθεια αναβάθμισης των Ισθμίων με μικρά και μεγαλύτερα έργα ανάπτυξης.

Με τη συμμετοχή της για άλλη μια τετραετία στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας του Δήμου Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων- Περαχώρας με υποψ. Δήμαρχο τον Γιώργο Γκιώνη, φιλοδοξεί να της δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσει να προσφέρει για τον τόπο της,  με τρόπο δημιουργικό και παραγωγικό. 

Scroll to Top