Κατσούκης Δημήτρης

Επόπτης Διοδίων, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Ισθμίων

Ο Δημήτρης Κατσούκης γεννήθηκε το 1985, μεγάλωσε και διαμένει μόνιμα στην Κυρά Βρύση. Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Κατεμή και έχουν δύο παιδιά.

Αποφοίτησε από το Επαγγελματικό Λύκειο με ειδικότητα Μηχανολόγος Μηχανικός Αυτοκινήτων.

Από το 2008 έως σήμερα εργάζεται στην εταιρεία ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ, ως Επόπτης Διοδίων.

Γνωρίζοντας τα ζητήματα της περιοχής του, ενώνει τις δυνάμεις του με την “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” για να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για την εξέλιξη του τόπου του και την επίλυση των θεμάτων της καθημερινότητας. Με αισιοδοξία για την νέα πορεία που έχει χαράξει ο Δήμος μας, φιλοδοξεί να συμβάλλει για την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου του Δήμου, την προώθηση και διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος. 

 

Αδέσποτα – πεζοδρομήσεις Κυρα Βρύση – συγκοινωνία – ηλικιωμένοι, φροντίδα και μέριμνα ηλικιωμένων, εκκλησία – εκμετάλλευση μουσείου – πολιτιστική κληρονομιά προβολή και προώθηση, 

Τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα έχουν τη δική τους θέση στο πρόγραμμά μας, όπως και στη ζωή των Δημοτών μας. Ενδιαφερόμαστε για πολιτικές που θα διέπουν τις φιλοζωικές δράσεις αλλά και για τη στήριξη των αναγκών των Δημοτών – ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς.

Scroll to Top