Μπάνου Θεοφανή (Φανή)

Αρχειονόμος – Βιβλιοθηκονόμος | Εθνική Αρχή Διαφάνειας

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Λουτρακίου - Περαχώρας

Γεννήθηκε το 1994 και ζει στο Λουτράκι. Είναι κόρη του Βαγγέλη Μπάνου και της Ζωής Λιόκοση και έχει δύο αδέρφια, την Κατερίνα και τον Παναγιώτη.

Φοίτησε σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης στο Λουτράκι, συμμετέχοντας ενεργά στις σχολικές δραστηριότητες. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε επιχειρήσεις του τόπου. Το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα, ως Αρχειονόμος – Βιβλιοθηκονόμος στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας. 

Η κοινωνική της δράση αφορά στην προσφορά εθελοντικής εργασίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου και τη συμμετοχή της σε αθλητικές, πολιτιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις που υλοποιούνται στον Δήμο. 

Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου 2019, όπου εκλέχθηκε για να εκπροσωπήσει τους συνδημότες ως Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας, με τη Δημοτική Αρχή Γιώργου Γκιώνη. Με γνώμονα την προσφορά και την αγάπη της για τον τόπο, θέτει εκ νέου υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Παρέμβαση Πολιτών».

Scroll to Top