Χατζόπουλος Kωνσταντίνος

Επιχειρηματίας

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Λουτρακίου - Περαχώρας

Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα και διαμένει μόνιμα στο Λουτράκι, πόλη καταγωγής της μητέρας του, Ουρανίας Αντωνίου. Είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επισιτιστών Λουτρακίου “Ο Ξένιος Ζευς”.

Είναι πτυχιούχος της Σχολής Τεχνικών Δομικών Έργων. Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά σε μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία του Κολωνακίου. Απέκτησε μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή, τη μελέτη, την επίβλεψη και το σχεδιασμό αρκετών καταστημάτων και κατοικιών, ενώ του ανατέθηκε η ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων, μεταξύ των οποίων της Rolex, των Brooks Brothers, των Replay, του Malconi’s, των τραπεζών Marfin, των Toi&moi και των χώρων V.I.P. του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Τα τελευταία χρόνια, διατηρεί  επιχείρηση στην παραλία της πόλης του Λουτρακίου. 

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος του ανεξάρτητου ψηφοδελτίου «Εναλλακτική Κίνηση». Η αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους του και η εμπειρία από την ενεργό συμμετοχή του στον “Ξένιο”, ενίσχυσαν την απόφασή του να συμμετέχει στον αγώνα του συνδυασμού “Παρέμβαση Πολιτών” με επικεφαλής τον Γιώργο Γκιώνη, για ένα καλύτερο μέλλον.

Scroll to Top