Δέδογλου Παύλος

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Λουτρακίου - Περαχώρας

Ο Παύλος Δέδογλου γεννήθηκε το 1962 στο Τυχερό Έβρου, με προσφυγική καταγωγή από την Αν. Θράκη. Διαμένει μόνιμα στο Λουτράκι από το 1970. Είναι παντρεμένος με την Μαρίνα Πυλαρινού και έχουν δύο παιδιά, την Δανάη Βασιλική, Πτυχιούχο Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών και τον Κωνσταντίνο, Φοιτητή Επιστήμης Διοίκησης & Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σπούδασε Οδοντοτεχνίτης στη Σχολή ΣΒΙΕ και ασχολήθηκε με το αντικείμενο από το 1984 έως το 1987. Από το 1989 – 1994 διατηρούσε κατάστημα χρυσοχοείο στο Λουτράκι. Την περίοδο 1994-1998 εργάστηκε ως υπάλληλος στην εταιρεία Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος 192 και αργότερα, εργάστηκε ως υπάλληλος στο εργοστάσιο Hellenic Cables – Fulgor (1998-2013). Κατόπιν, εργάστηκε στον Δήμο με συμβάσεις του ΟΑΕΔ και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι διαχειριστής του ιστολογίου «Τό κεντρί- Εντός Λουτρακίου» του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος και μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου.

Η ενασχόληση του με τα κοινά μετράει πολλά χρόνια. Με πολυετή συμμετοχή στην πολιτική και κοινωνική ζωή γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου και έχει τοποθετηθεί με στοχευμένες και καίριες παρεμβάσεις σε ζητήματα που απασχολούν τους συνδημότες μας, παρουσιάζοντας πάντα υλοποιήσιμες λύσεις και προτάσεις.

Scroll to Top