Φιλιάνδρας Αναστάσιος

Βοηθός Φυσικοθεραπευτή

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Λουτρακίου - Περαχώρας

Γεννήθηκε το 1991 και μεγάλωσε στο Λουτράκι. Γιος της Γεωργίας Σούκουλη και του Αθανάσιου Φιλιάνδρα, πρώην ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων (ΒΡ) στο Λουτράκι.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Λουτρακίου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη σχολή Φυσικοθεραπείας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθηνών. Από την εφηβική του ηλικία, εργάστηκε σε επιχειρήσεις εστίασης του Λουτρακίου. Από το 2012, έχει εργαστεί ως φυσικοθεραπευτής στο Loutraki Thermal Spa και  σε ξενοδοχεία στη Σαντορίνη, ως εξωτερικός συνεργάτης. 

Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό από την εφηβική του ηλικία καθώς υπήρξε μέλος στις ομάδες μπάσκετ του “Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ” και “Α.Σ. Γερανοί Λουτρακίου”.

Το όραμά του είναι ένας Δήμος πράσινος και βιώσιμος, με προσανατολισμό στην υγεία και την ευεξία, ένας Δήμος που θα μεριμνά για τις ευπαθείς ομάδες και θα εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες σε όλους. Όπως λέει ο ίδιος: “Έχουν ήδη γίνει πολλά! Τα επόμενα πέντε χρόνια είναι η ευκαιρία μας, να δώσουμε χρώμα και ζωή σε έναν Δήμο σύγχρονο που έχει ξεκινήσει να αναπτύσσεται, έναν Δήμο που χαίρεσαι να ζεις και να εξελίσσεσαι!”.

Scroll to Top