Λέκκα Παναγιώτα (Γιώτα)

Πρώην Τραπεζικός Υπάλληλος

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Λουτρακίου - Περαχώρας

Γεννήθηκε και ζει στο Λουτράκι. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά τα οποία συμμετέχουν ενεργά σε αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες του δήμου.

Σπούδασε στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησε επί 22 χρόνια, ως τραπεζικός υπάλληλος (κατάστημα Λουτρακίου της ALPHA BANK, ως προϊσταμένη και αναπληρώτρια Διευθυντής). Κατέχει άδεια ασκήσεως Οικονομολογικού Επαγγέλματος. Έχει πιστοποιητικό στην παροχή Υπηρεσιών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης της Τράπεζας Ελλάδος, πιστοποίηση γραπτών εξετάσεων σε Χρηματοοικονομική Ανάλυση, Διεθνές Εμπόριο, Νομικές ενέργειες καθυστερήσεων κ.α. Παρακολούθησε σεμινάρια Γενικής Λογιστικής και Αρχές Ανάλυσης Οικονομικών καταστάσεων, Team Building, συνεργασία και ομαδικότητα κ.α. Υπήρξε μέλος της ΟΤΟΕ (1996-2018). 

Η αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκε και ζει με την οικογένειά της, καθώς και η πίστη στην εμπειρία και τη γνώση του υπ. Δημάρχου Γ. Γκιώνη, την οδήγησαν στην απόφαση να συμμετάσχει στα κοινά. Πορεύεται στη ζωή της με σεβασμό στον άνθρωπο, με γνώμονα το κοινό καλό. Με διάθεση προσφοράς και πολλή όρεξη για δουλειά πιστεύει ότι μπορεί να φανεί χρήσιμη στους συμπολίτες και τον τόπο.

Scroll to Top