Μαραγκού Μαρία

Μαραγκού Μαρία

Διεθνολόγος, Πολιτικός Επιστήμονας

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Λουτρακίου - Περαχώρας

Η Μαρία Μαραγκού γεννήθηκε το 1968 στη Λέσβο, μετακόμισε στην Αθήνα  και από το 2007 διαμένει μόνιμα στο Λουτράκι. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Κατσιμπούλα, ηλεκτρολόγο, έχουν τρία παιδιά, την Έλια ξενοδοχουπάλληλο, την Ίνα δικηγόρο και τον Δημήτρη φοιτητή Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογιών. 

Αποφοίτησε από το Επαγγελματικό Λύκειο με ειδικότητα “Υπάλληλος τουριστικών επιχειρήσεων του τομέα διοίκησης και οικονομίας” και σήμερα, είναι πτυχιούχος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. 

Έχει εργαστεί στο Τουριστικό Γραφείο του Δήμου Μήθυμνας Λέσβου και κατά τη διάρκεια της διαμονής της στην Αθήνα διατηρούσε Ανθοπωλείο στο Βύρωνα. Είναι μέλος και Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου Λέσβιων Κορινθίας. 

Επιθυμεί να προσφέρει στον πολιτισμό της καθημερινότητας, του οποίου βασική διάσταση είναι και η αγάπη και η μέριμνά μας για τα ζώα. Μία μέριμνα που αποτυπώνεται τόσο στην πολιτική για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων όσο και στην καλλιέργεια της  φιλοζωίας,  και αναδεικνύει την ποιότητα της παιδείας και του πολιτισμού σε μια κοινωνία.

Scroll to Top