Παππά Χρυσούλα

Επιχειρηματίας

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Λουτρακίου - Περαχώρας

Η Χρυσούλα Παππά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Περαχώρα και από το 1991 διαμένει μόνιμα στο Λουτράκι. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Κόντη και έχουν δύο παιδιά, τη Μάγδα και τον Μιχάλη. 

Τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση (Καθαριστήριο ρούχων) στο Λουτράκι. 

Με πολυετή συμμετοχή και ενεργό δράση σε διάφορα συλλογικά σχήματα. Είναι μέλος της δραστήριας ομάδας «Experience Perachora», του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας, του Συνδέσμου Λουτρακιωτών – Περαχωριτών «Ο ΙΒΥΚΟΣ», του Πολιτιστικού Συλλόγου  Λουτρακίου και του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Λουτρακίου. Υπήρξε επίσης, μέλος του Συλλόγου Γυναικών Λουτρακίου, της Επιτροπής Ειρήνης Λουτρακίου – Περαχώρας, του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου και μέλος των Επιτροπών Καρναβαλιού από το 1995 αλλά και  μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, κατά τη διάρκεια της μαθητικής ζωής των παιδιών της. 

Έχει διατελέσει μέλος του Λιμενικού ταμείο την περίοδο 2012-2014 καθώς και μέλος της ΔΕΥΑΛ-Αθ την περίοδο 2015-2019.

Την πλούσια αυτή δράση, συμπληρώνει η πολύτιμη συνεισφορά της στην παράδοση και τον πολιτισμό που αποτυπώνεται και στα 25 χρόνια που υπήρξε χοροδιδάσκαλος στον Π.Ε.Μ.Σ. Περαχώρας. 

Πρωταρχικό της μέλημα είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων του  δήμου σε συνδυασμό με μια ισόρροπη και βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη. Ειδικά για την γεωγραφική ενότητα της Περαχώρας προσβλέπει στην αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής.

Scroll to Top