Πέππας Αντώνιος του Γεωργίου

Συμβασιούχος Πυροσβέστης

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Λουτρακίου - Περαχώρας

Γεννήθηκε το 1994 και μεγάλωσε στο Λουτράκι. Είναι απόφοιτος του Επαγγελματικού Λυκείου Λουτρακίου με ειδικότητα μηχανικός και ηλεκτρολόγος οχημάτων.

Από παιδί ακόμη, σε ηλικία 12 ετών, δίπλα στον πατέρα του συνέβαλε στην προστασία και διαφύλαξη του φυσικού μας πλούτου καθώς και την προστασία των συμπολιτών μας από φυσικές καταστροφές. Για πολλά χρόνια εργάστηκε στην κατασκευαστική εταιρεία κουφωμάτων αλουμινίου VERTICAL που εδρεύει στον Δήμο μας, τοσο στην συναρμολόγηση όσο και στην μεταφορά-τοποθέτηση κουφωμάτων.

Το 2019 καταφέρνει να μετατρέψει την αγάπη του για τον τόπο του σε επάγγελμα και εώς και σήμερα, εργάζεται στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος ως Συμβασιούχος Πυροσβέστης.

Απο 18 χρονών έως σήμερα, είναι Εθελοντής Πυροσβέστης στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος και φέρει τον βαθμό του Εθ. Αρχιπυροσβέστη. Επίσης, είναι ενεργό μέλος του Εθελοντικού Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας.

Είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π) και εκπρόσωπος των Συμβασιούχων Πυροσβεστών Ν. Κορινθίας.

Με υπευθυνότητα και εργατικότητα επέλεξε να ενταχθεί στην ομάδα “Παρέμβαση Πολιτών” του Γιώργου Γκιώνη για ένα καλύτερο και λειτουργικότερο αύριο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων καθώς και την ανάδειξη και προστασία του φυσικού μας πλούτου.

Scroll to Top