Σερμέας Παναγιώτης – Αιμίλιος

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Λουτρακίου - Περαχώρας

Γεννήθηκε και έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Στοκχόλμη Σουηδίας. Τη δεκαετία του ‘80 επέστρεψε στην Αθήνα και από το 2011 διαμένει μόνιμα στην αγαπημένη του πόλη, το Λουτράκι. Είναι παντρεμένος με την Κλειώ Καπάτου και έχουν 2 παιδιά. 

Είναι απόφοιτος Τ.Ε.Ε. με ειδικότητα Προγραμματιστής Δικτύων Υπολογιστών καθώς και Πτυχιούχος Μηχανολόγος Αυτοκινήτων. Έχει δραστηριοποιηθεί στον τομέα της φωτογραφίας και έχει εργαστεί ως υπάλληλος αρχικά, σε μεγάλη εταιρεία Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και στη συνέχεια, στο Hotel Poseidon Resort. Σήμερα, είναι εργαζόμενος στο εργοστάσιο φαρμακευτικής κάνναβης Tikun Olam στα Εξαμίλια.

Με γνώμονα την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο και την ανιδιοτελή  συνεισφορά προς το κοινωνικό σύνολο, είναι εθελοντής δασοπυροσβέστης απο το 2014, εθελοντής αιμοδότης απο το 1990, ενώ από το 2001 είναι δότης αιμοπεταλίων. Επίσης, έχει ενεργό συμμετοχή σε Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, στο Σ.Ε.Ε.Π., τον Σύλλογο Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου, κ.ά..

Συμμετέχει για ακόμη μία φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” καθώς πιστεύει πως η αλληλεγγύη είναι ο βασικός παράγοντας για την κοινωνική ανάπτυξη και την ευημερία. Κι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και ο ίδιος: “Εμείς πρέπει να εργαστούμε για τις επόμενες γενιές και να τους δώσουμε το παράδειγμα και το κίνητρο για την ενεργή συμμετοχή όλων στα τοπικά ζητήματα”.

Scroll to Top