Τσούνης Νικόλαος

Τσούνης Νικόλαος

Ελεύθερος Επαγγελματίας, Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Αλκυώνη”

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Λουτρακίου - Περαχώρας

Ο Νίκος Τσούνης γεννήθηκε το 1980 στον Χολαργό Αττικής και μεγάλωσε στην Ανθούσα που ανήκει στον Δήμο Γέρακα. Η αγάπη του για τον τόπο μας και οι καλοκαιρινές παιδικές του αναμνήσεις στην εξοχική κατοικία των γονιών του στα Στραβά, τον ώθησαν να μετακομίσει μόνιμα στα Στραβά. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως μηχανολόγος μηχανικός Θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων με ειδίκευση στην πράσινη ενέργεια και έχει εξελιχθεί σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία του χώρου. Είναι ιδιοκτήτης επιχειρήσεων που σχεδιάζουν, κατασκευάζουν, προμηθεύουν και εκτελούν εργασίες μετατροπών, βελτίωσης, και επισκευής όλων των συστημάτων και εγκαταστάσεων σε μεγάλα ιδιωτικά έργα και ξενοδοχειακές μονάδες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με μεγάλη αίσθηση καθήκοντος και ισχυρή εθελοντική προσφορά προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία, τα τελευταία 2 χρόνια είναι Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Αλκυώνη” πρωτοστατώντας σε όλες τις δράσεις εξωραϊσμού της περιοχής, πρόληψης και δασοπροστασίας του μεγάλου ορεινού όγκου των Γερανείων αλλά και της επίλυσης θεμάτων που άπτονται της καθημερινότητας. Επίσης, είναι μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου.

Με ήθος και αξιοπρέπεια, με εργατικότητα και αποτελεσματικότητα δηλώνει αποφασισμένος να ενώσει τις δυνάμεις του με την “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” για να υπηρετήσει τα συμφέροντα της κοινότητας, να διαφυλάξει τον φυσικό μας πλούτο και να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προσδοκίες των συνδημοτών του για τη βελτίωση της καθημερινότητας.

Scroll to Top