Βλάσσης Ευάγγελος (Μπαρδάκας)

Ιδιοκτήτης Καταστήματος Κοσμημάτων και Ρολογιών

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Λουτρακίου - Περαχώρας

Ο Βαγγέλης Βλάσσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι. Από το 2021, είναι κάτοικος Περαχώρας.

Είναι απόφοιτος της Ελληνοελβετικής Σχολής Ωρολογοποιίας και διατηρεί κατάστημα Κοσμημάτων και Ωρολογίων στο Λουτράκι, εδώ και 40 χρόνια. Το 2014 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη “Παρέμβαση Πολιτών”. Στην πενταετή θητεία του διετέλεσε Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Πρόεδρος της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών του Δήμου. Επίσης, υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Τουριστικής Α.Ε. και του Δ.Σ. του Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π. “Μέριμνα”, μέλος της Επιτροπής του ΚΑΠΗ Λουτρακίου, καθώς και Υπεύθυνος της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος. Την ίδια περίοδο διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου.

Γνωστός για την εθελοντική του δράση αλλά και την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό, προσφέρει για πολλά χρόνια στις τάξεις των αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων της περιοχής από διάφορες θέσεις. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. Περαχώρας, ενώ στο παρελθόν κατείχε τη θέση του ταμία. Συγχρόνως, είναι μέλος των ποδοσφαιρικών Συλλόγων «Ολυμπιακός Λουτρακίου» και Α.Ο. Λουτρακίου, του Α.Ο. «Ποσειδών Λουτρακίου», των Μοτοσικλετιστών Λουτρακίου – Περαχώρας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας.

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου συστρατεύεται με τη δυναμική ομάδα της παράταξης “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΏΝ” για να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις για την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Περαχώρας, με έμφαση στην ιδιαίτερη ιστορία του τόπου και την αξιοποίηση της πολιτιστικής και φυσικής μας κληρονομιάς, μέσα από διαδρομές και δίκτυο μονοπατιών, ώστε να αποτελέσουν πόλο έλξης για κατοίκους και επισκέπτες.

Scroll to Top