Λάμπρου Παν. Δημήτρης

Βοηθός Αναισθησιολόγου, Γ.Ν. Κορίνθου

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Πισίων

Ο Δημήτρης Λάμπρου γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα και είναι μόνιμος κάτοικος Πισίων και Σχίνου. Είναι πατέρας δύο παιδιών που σπουδάζουν. 

Απόφοιτος Λυκείου και πτυχιούχος Βοηθός Αναισθησιολόγου, έχει εργαστεί σε Νοσοκομεία των Αθηνών όπως το «Ανδρέας Συγγρός» και το Αρεταίειο. Από το 2008 έως σήμερα εργάζεται στο Γ.Ν. Κορίνθου. 

Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Περαχώρας την περίοδο 2012-2014 και Σύμβουλος Δ.Κ. Πισίων την περίοδο 2014-2019. Την περίοδο 2019 – 2023 διετέλεσε Πρόεδρος της Δ.Κ. Πισίων όπου εργάστηκε με ζήλο και μεράκι για να προσφέρει στον τόπο του, πάντα σε αγαστή συνεργασία με τη δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου μας.

Η προσφορά του στην Κοινότητα Πισίων είναι γνωστή και αδιαμφισβήτητη. Εργάζεται αδιάκοπα και με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο του, πιστεύοντας στις ευνοϊκές προοπτικές της ισορροπημένης ανάπτυξης του. 

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 επιλέγει να συστρατευτεί με την “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” και να διασχίσει τον ίδιο δημιουργικό δρόμο με τον υπ. Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη για να συνεχίσει το πολυσχιδές έργο του. Στόχος του είναι να συμβάλλει αποφασιστικά στην κινητοποίηση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της περιοχής και την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων και των πόρων που διατίθενται, για ένα καλύτερο αύριο. 

Scroll to Top