Μαρκεσίνης Γιώργος

Πυροσβέστης

Υποψ. Σύμβουλος Δημ. Κοιν. Πισίων

Γεννήθηκε το 1984 στο Μαρούσι και κατοικεί μόνιμα στα Πίσια, από 6 ετών. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού.

Είναι απόφοιτος Αγγλικού Κολλεγίου και γυμναστικής ακαδημίας, με εξειδίκευση στην προσωπική προπόνηση. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά ως personal trainer. Το 2019 κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα, το οποίο υπηρετεί έως και σήμερα. 

Είναι ενεργός αθλητής του Παναθηναϊκού στο τμήμα ποδηλασίας. Με μεγάλη εμπειρία σε αγώνες δρόμου και χρονομέτρου, έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις και βραβεία. Από την πολυετή εμπειρία του ως μέλος μιας αθλητικής ομάδας, έχει αναπτύξει το πνεύμα της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της ευγενούς άμιλλας. 

Είναι μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας,  τμήμα Σχίνου.

Από νεαρή ηλικία, τον συντρόφευε η σκέψη να ασχοληθεί με τα κοινά. Αγαπάει τον τόπο του και θέλει να τον δει να αναπτύσσεται ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης για τους νέους ανθρώπους, με ευκαιρίες για όλους. Όνειρό του είναι να αγωνιστεί για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον τόπο του, την προστασία του περιβάλλοντος και του ορεινού όγκου των Γερανείων καθώς επίσης, να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του προπονητικού και εν γένει, του αθλητικού τουρισμού. Scroll to Top