Μπάρλας Χρήστος

Πρόεδρος της Κοιν.Σ.Επ. «Ελληνική σκηνή 1965»

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965, προέρχεται από εκπαιδευτική οικογένεια και διαμένει μόνιμα στο Λουτράκι από το 2000. 

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην κλασική μουσική στο Εθνικό Ωδείο, με διάκριση. Δίδαξε επί σειρά ετών στο Εθνικό ωδείο, σε μουσικές σχολές, έλαβε μέρος σε πλήθος συναυλιών και μουσικών παραστάσεων και διετέλεσε μουσικός παραγωγός κλασικής μουσικής σε ραδιοφωνικές εκπομπές. Σήμερα, είναι πρόεδρος της Κοιν.Σ.Επ. «Ελληνική σκηνή 1965» με αντικείμενο την οργάνωση και παραγωγή θεατρικών έργων, συναυλιών και γενικά δράσεων πολιτισμού.

Είναι ιδρυτής του «Μουσείου Άννα Συνοδινού», αφιερωμένο στη μεγάλη Λουτρακιώτισσα τραγωδό που σημάδεψε το ελληνικό θέατρο με την επιβλητική της παρουσία και την υποκριτική της τέχνη πάνω στο σανίδι.

Με πλούσια δράση και προσφορά, είναι μέλος αθλητικών Συλλόγων (Ποδηλατικός Όμιλος Λουτρακίου, Ναυτικός Όμιλος Αμφιθέας, Ναυταθλητικός Όμιλος Λουτρακίου Αρίων, Σκοπευτικός Όμιλος Λουτρακίου) και του Ομίλου Αυτοδυτών Λουτρακίου, με πλούσιο περιβαλλοντικό έργο στον Κορινθιακό κόλπο και αλλού. Ως ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης «Ευρυνόμη» Α.Μ.Κ.Ε. αγωνίζεται με σθένος για τα δικαιώματα και την αυτόνομη διαβίωση των Ατόμων με αναπηρία-(Α.με.α).

Ασχολείται ερασιτεχνικά με την μελισσοκομία, έχοντας δημιουργήσει την «Αστική φάρμα- Λειβαδάκι Λουτρακίου» και είναι μέλος της «Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας», με παραγωγή εσπεριδοειδών και ελαιολάδου.

Στη νέα εποχή όπου ο σύγχρονος ρόλος του ενεργού πολίτη αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην λήψη αποφάσεων για την ευημερία του συνόλου της κοινότητας, μοναδικό κίνητρο της υποψηφιότητάς του είναι η επίλυση των ζητημάτων καθημερινότητας του Δήμου μας και η δημιουργία μιας δυνατής και αλληλέγγυας κοινωνίας, χωρίς διακρίσεις και κοινωνικούς αποκλεισμούς.

Scroll to Top