Δεβετζοπούλου Κλεοπάτρα

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Υπεύθυνη Ξενοδοχείου

Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα και από το 1995 είναι μόνιμη κάτοικος Λουτρακίου. 

Αποφοίτησε από το Ε.Π.Λ. στον κλάδο Διοικητικών Υπηρεσιών – Γραμματέων και εξειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Συνέχισε τις σπουδές της στο Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου Κρήτης στον τομέα των Τουριστικών Επιχειρήσεων. 

Έχει εργαστεί σε διαφημιστική εταιρεία και σε πλήθος επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου. Από το 1995 εργάστηκε στην Club Hotel Casino Loutraki στο τμήμα Gaming και στη συνέχεια, σε τμήμα της Εμπορικής Διεύθυνσης. Με 27 χρόνια εμπειρία στον κλάδο του τουρισμού, το 2023 ξεκίνησε να εργάζεται στο ξενοδοχείο Acro Upscale Residences, στην Αρχαία Κόρινθο.

Είναι ενεργό μέλος του Ομίλου “Αυτοδύτες Λουτρακίου” για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, μέλος της οργάνωσης «Ευρυνόμη» Α.Μ.Κ.Ε. για τα δικαιώματα των Α.με.Α και της Κοιν.Σ.Επ. «Ελληνική σκηνή 1965» με έμφαση στον πολιτισμό. Επίσης, έχει διατελέσει μέλος του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου. 

Συστρατεύεται και πάλι στο πλευρό του Γιώργου Γκιώνη για έναν κοινό στόχο: έναν Δήμο βιώσιμο, φιλικό και προσβάσιμο για τους κατοίκους, με κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά στις ευάλωτες ομάδες, με μέριμνα και φροντίδα για την προστασία της ζωής των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας.

Scroll to Top