Γέρου Παναγιώτης (Λόντος)

Αυτοκινητιστής

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Γεννήθηκε το 1973 και κατοικεί μόνιμα στο Λουτράκι. 

Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Λουτρακίου και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας – αυτοκινητιστής. 

Έχει διατελέσει επί σειρά ετών έως και σήμερα, ενεργό μέλος στο Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Λουτρακίου κατέχοντας θέσεις ευθύνης (Αντιπρόεδρος, Γραμματέας και Ταμίας. Με απόλυτη γνώση των αναγκών του Συνεταιρισμου έχει συμβάλει από την μεριά του στην ουσιαστική και ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει ο κλάδος. 

Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε το 2019, ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Λουτρακίου με την “Εναλλακτική Κίνηση Λουτρακίου-Περαχώρας”. 

Η καθημερινή του επαφή με τους πολίτες και η επιθυμία του να προσφέρει προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, αποτέλεσαν το εφαλτήριο να δώσει δυναμικά το “παρών” και να συμμετάσχει στην παράταξη “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ”.  

ως τη μόνη δύναμη που μπορεί να εφαρμόσει ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα που θα συνεχίσει την αναπτυξιακή δυναμική του τόπου. Γνωρίζοντας καλά τα ζητήματα της καθημερινότητας και τα προβλήματα της κοινωνίας θα αγωνιστεί με όλες τους τις δυνάμεις για να την επίλυση των προβλημάτων των κα γιατί βλέπει στο πρόσωπο του Γιώργου Γκιώνη καθώς βλέπει στο πρόσωπό του έναν άνθρωπο που έχει δώσει μια άλλη αναπτυξιακή δυναμική στον τόπο.

Scroll to Top