Γιαννουλάκης Αθανάσιος (Θάνος)

Γενικός Οικογενειακός Ιατρός

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 1977. Μεγάλωσε στην Πλατεία Αμερικής και στο Λουτράκι λόγω της καταγωγής της μητέρας του. Θυμάται τον εαυτό του από νηπιακή ηλικία μεταξύ Λουτρακίου, Πισίων και Σχίνου. 

Είναι Γενικός Οικογενειακός Ιατρός, διαμένει μόνιμα στο Λουτράκι από το 2011 και λειτουργεί το ιδιωτικό του ιατρείο του από το 2017. Εργάσθηκε στο Γ.Ν. Κορίνθου, στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, στο Γ.Ν.Ν.Θ. «Σωτηρία», στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» και στις ιδιωτικές κλινικές της Αθήνας «Κυανούς Σταυρός», «Κεντρική Κλινική», «City Clinic», «Αττικό Θεραπευτήριο», Κλινική «Αθηνά», σε παθολογικό-χειρουργικό τομέα και σε Μονάδα Τεχνητού Νεφρού. 

Είναι εγγεγραμμένος στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας στο Π.Μ.Σ. (M.Sc.-MPH) με τίτλο «Επαγγελματική και Περιβαλλοντική Υγεία». Είναι Πρόεδρος των Ιδιωτών Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Ελλάδος «ΕΣΤΙΑ», μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Οικογενειακών Ιατρών «WONCA», της Ακαδημίας Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, της Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού και του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας. 

Είναι παντρεμένος με την Αιμιλία Παΐζη επίσης Ιατρό Βιοπαθολόγο – Μικροβιολόγο και έχουν δύο παιδιά, την Μοίρα και τον Μάριο.

Scroll to Top