Κανάκης Μιχάλης

Επιχειρηματίας, Πρόεδρος Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου - Περαχώρας

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Ο Μιχάλης Κανάκης γεννήθηκε το 1982 και είναι μόνιμος κάτοικος Λουτρακίου. Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Παπαοικονόμου- Οδοντίατρο.

Είναι Πτυχιούχος Διοίκησης & Οικονομίας Επιχειρήσεων και δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης, στην οικογενειακή επιχείρηση (Αρτοποιείο – Ζαχαροπλαστείο – Catering), συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της οικογενειακής επιχείρησης για δεύτερη γενιά, αναβαθμίζοντας την ποιότητα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. 

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα περιβαλλοντικά θέματα, την προστασία του φυσικού πλούτου και την ανάδειξη του φυσικού κάλλους των Γερανείων και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου και συγχρόνως, ιδιαίτερα ενεργός στην κοινωνική προσφορά, έχει ευρεία εθελοντική δράση σε διάφορους τομείς. 

Από το 2006 είναι μέλος, και τα τελευταία Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας, με πολύπλευρη δραστηριοποίηση στην προστασία των δασών, τη δασοπυρόσβεση και τις διασώσεις. Ταυτόχρονα, είναι μέλος του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Λουτρακίου. 

Συμμετείχε επίσης, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Περαχώρας και αργότερα στον «ΙΒΥΚΟ» Σύνδεσμο Λουτρακιωτών – Περαχωριτών, όπου υπήρξε και χορευτής παραδοσιακών χορών. Ως έφηβος και για πολλά χρόνια υπήρξε αθλητής  στο Τμήμα Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου. 

Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Παπαοικονόμου- Οδοντίατρο.

Scroll to Top