Κανέλλος Π. Δημήτριος

Ιδιοκτήτης Ραδιοφωνικού Σταθμού, Ηλεκτρονικός-Τεχνικός Ήχου

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Ο Δημήτρης Κανέλλος γεννήθηκε το 1972 και κατοικεί μόνιμα στην Περαχώρα. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Μέρλου και πατέρας ενός αγοριού. Γόνος του αείμνηστου Ιατρού Παναγιώτη Κανέλλου και της Οδοντιάτρου Σοφίας Κανέλλου είναι το έκτο μέλος της πολύτεκνης οικογένειάς τους και αδερφός του Καρδιολόγου Γιώργου και του Οδοντιάτρου Κων/νου. Είναι Οδοντοτεχνίτης – απόφοιτος της ΠΑΣΤΕΡ-ΣΒΙΕ και Ηλεκτρονικός – απόφοιτος του ΙΕΚ Κορίνθου – Λουτρακίου. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο Ενέργεια», παραγωγός και παρουσιαστής ραδιοφωνικών εκπομπών, τεχνικός ήχου και φωτισμού εκδηλώσεων.

Είναι ιδρυτικό μέλος του μη κερδοσκοπικού Σωματείου «ΦΑΣΜΑ Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων Φίλων Παιδιών και Ατόμων με Αυτισμό Κορινθίας» και έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση τα τελευταία χρόνια ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι συγχρόνως αναπληρωματικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών Ελλάδας (ΕΝΙΡΣΕ). 

Μοναδικό του κίνητρο για την ενασχόληση με τα κοινά, η διάθεση να προσφέρει, με υπευθυνότητα και ανιδιοτέλεια, για ένα Δήμο-πρότυπο για το μέλλον των επόμενων γενιών.

Scroll to Top