Κάτσικας Ιωάννης

Επιχειρηματίας, Ιδιοκτήτης διαφημιστικής – κατασκευαστικής εταιρίας & Βιβλιοπωλείου

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα, μεγάλωσε και ζει μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους από το 2006. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Νέας Σμύρνης και στη συνέχεια σπούδασε στην Τεχνική Σχολή Δέλτα με την ειδικότητα Ηλεκτρονικός. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στα πεδία της Διαφήμισης & Marketing και της Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Είναι ιδιοκτήτης διαφημιστικής – κατασκευαστικής εταιρίας, με πεδίο ενασχόλησης την μελέτη, τον σχεδιασμό και την εφαρμογή των προϊόντων αυτής, με έδρα το Περιστέρι Αττικής. Επίσης, διατηρεί Βιβλιοπωλείο στους Αγίους Θεοδώρους και οικογενειακή επιχείρηση εστίασης, στην παραλία των Αγίων Θεοδώρων.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκινάει από την εκλογή του ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αγ. Θεοδώρων, καθώς και ως μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Θεοδώρων. Επίσης, είναι μέλος του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους «Οι Άγιοι Θεόδωροι».

Είναι ενεργός Αθλητής του μηχανοκίνητου Αθλητισμού αποσπώντας πολλές διακρίσεις (“Πανελλήνιος πρωταθλητής Αναβάσεων”, τα έτη 2019 & 2020 και Δευτεραθλητής, το 2021).

Ασχολείται για πρώτη φορά με την Αυτοδιοίκηση γιατί πιστεύει πως όλοι μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε ένα καλύτερο μέλλον, για εμάς και τα παιδιά μας. Γνωρίζοντας τις ανάγκες του τόπου που ζει και δραστηριοποιείται, με τη γνώση του και την εμπειρία του, αλλά και από την καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες του, συστρατεύεται με την παράταξη “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” για να δώσει κι εκείνος τη μάχη ώστε να συνεχιστεί η πορεία προόδου και ανάπτυξης του Δήμου. Φιλοδοξία του είναι να συμβάλλει στην κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής, προσφέροντας οργανωτικές γνώσεις και νέες ιδέες. Scroll to Top