Κοκκώνη Ελένη

Υπεύθυνη Προσωπικού της ΕΜΕΚ Α.Ε.

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Η Ελένη Κοκκώνη γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στο Λουτράκι. Από το 2012 διαμένει στους Αγίους Θεοδώρους. Είναι δασκάλα σχολής οδηγών. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά και έχει εργαστεί στην Club Hotel Casino Λουτράκι στην υποδοχή πελατών, στην εταιρεία Landis and Gyr και στη Δ.Ε.Υ.Α.Λ.Π. στο τμήμα διοικητικής υποστήριξης. Σήμερα είναι Υπεύθυνη Προσωπικού της ΕΜΕΚ Α.Ε. στο εργοτάξιο της MOTOR OIL HELLAS. 

Την περίοδο 2006 – 2010 συμμετείχε στις Επιτροπές Διοργάνωσης του Καρναβαλιού του Δήμου. Επίσης την ίδια περίοδο, και μετά από πολυετή δραστηριότητα στο βόλεϊ ως επαγγελματίας αθλήτρια, συμμετείχε στις επιτροπές αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου. 

Έχει μια κόρη 11 ετών, τη Θεοφανία Χατζίκου και από το 2015 έως σήμερα, έχει διατελέσει Πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Παιδικού Σταθμού, του 2ου Νηπιαγωγείου Αγ. Θεοδώρων και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Θεοδώρων με άριστη επικοινωνία και συνεργασία με γονείς και εκπαιδευτικούς. 

Στις δημοτικές εκλογές του 2019, συμμετείχε για πρώτη φορά ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της Εκλογικής Περιφέρειας Αγ. Θεοδώρων, καταλαμβάνοντας την 3η σε σειρά θέση, με μεγάλο αριθμό ψήφων λόγω της εμπιστοσύνης που έδειξαν οι συνδημότες μας τόσο στην παράταξη “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” όσο και το πρόσωπό της .  

Με εφαλτήριο την αγάπη για τον τόπο της, ως νέα γυναίκα και μητέρα, επιδιώκει με την ενεργή συμμετοχή της στην τοπική Αυτοδιοίκηση, να συνεισφέρει στην προσπάθεια για την ανάπτυξη, την ευημερία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον Δήμο. 

Scroll to Top