Κορδαλή Σωτηρία

Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Γεννήθηκε το 1989 και μεγάλωσε στους Αγίους Θεοδώρους όπου και ζει μόνιμα. Είναι παντρεμένη με τον Λευτέρη Τσιονάρα, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στους Αγίους Θεοδώρους και έχουν ένα γιο, τον Αλέξανδρο.

Το 2007 αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Κορινθιακό εκπαιδευτήριο και το ίδιο έτος εισάχθηκε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο τμήμα των Χημικών Μηχανικών όπου και ειδικεύτηκε στη βιοτεχνολογία.  Έχει εργαστεί στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου πετρελαϊκών προϊόντων αλλά και της υγείας. 

Είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, από το 2021 έως σήμερα, ενώ από το 2014 και για επτά συναπτά έτη διετέλεσε με επιτυχία Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας, ως υπεύθυνη των δύο ΚΑΠΗ και των δύο δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου. Τέως Πρόεδρος της επιτροπής ισότητας των φύλων, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της τουριστικής ΑΕ και μέλος του πανελλήνιου συλλόγου Χημικών Μηχανικών.

Ως δημοτική σύμβουλος οραματίζεται έναν Δήμο βασισμένο στις αρχές της ισοπολιτείας που θα προωθεί τα δικαιώματα των πολιτών. Κι όπως αναφέρει η ίδια: “Με όπλα μας το διάλογο, την εμπειρία και τη συλλογικότητα, αλλά κυρίως, το ενδιαφέρον και την κοινή μας αγωνία να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο Δήμο για εμάς και τα παιδιά μας, προχωράμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.”

 

Scroll to Top