Λαγού Αγγελική

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Η  Αγγελική Λαγού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και είναι μόνιμη κάτοικος Αγίων Θεοδώρων, από το 2007. 

Σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση, στο τμήμα Πολιτικής Ανάλυσης. Ένθερμη Υποστηρίκτρια της “δια βίου μάθησης”, συμμετέχει σε σεμινάρια και προγράμματα κατάρτισης Δημοσίων Φορέων με σκοπό τη βελτίωση των γνώσεων της, ακόμη και μέχρι σήμερα.

Εργάστηκε σε εταιρεία Τηλεπικοινωνιών από το 1999, στο Εμπορικό Τμήμα για 20  συναπτά έτη. Είναι γραμματέας Διοίκησης, σε Ιδιωτική Επιχείρηση του Δήμου μας απο το 2019. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην Επικοινωνία και  την Εξυπηρέτηση πελατών.

Υπερήφανη μητέρα δύο παιδιών του Γρηγόρη 19 ετών  και της Μαρίας 16 ετών.

Η εντατική ενασχόλησή της με τα κοινά, αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη της για προσφορά προς τα παιδιά και τον τόπο της, από το 2006 ως  Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Νηπιαγωγείου Αγίων Θεοδώρων, ως Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων, του Γυμνασίου των Αγ. Θεοδώρων και μέχρι σήμερα που διατελεί Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Λυκείου των Αγίων Θεοδώρων. Επιπροσθέτως για αρκετά χρόνια από το 2010 έως το 2013 ήταν ενεργό Μέλος του ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Στρατηλάτη Αγίων Θεοδώρων. Υπεύθυνη τμήματος τέννις.  

Με όραμα τη συνέχεια της ποιοτικής βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών στο Δήμο μας, συμμετέχει και σε αυτές τις Αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του Δημάρχου Γιώργου  Γκιώνη. 

Scroll to Top