Λιαντινιώτης Βασίλειος

Λιαντινιώτης Βασίλειος

Aπόστρατος Ελληνικής Αστυνομίας

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και τα τελευταία 30 χρόνια διαμένει μόνιμα στο Λουτράκι.

Υπηρέτησε την Ελληνική Αστυνομία, συγκεκριμένα στην Άμεση Δράση και το Κέντρο Επιχειρήσεων Άμεσης Δράσης στην ΓΑΔΑ. Υπήρξε εκπαιδευτής Αυτοπροστασίας για τρομοκρατικές και εγκληματικές επιθέσεις σε μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα αστυνομικών και διετέλεσε ειδικός γραμματέας των Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας του Ν. Κορινθίας.

Επί σειρά ετών αρθρογραφούσε στην εφημερίδα το «ΒΗΜΑ Λουτρακίου – Περαχώρας» για θέματα αυτοπροστασίας των πολιτών.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΚΟΠΑΠ «ΜΕΡΙΜΝΑ». Εκλεγμένος Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Λουτρακίου – Περαχώρας, από το 2015 έως και σήμερα, έχει αναπτύξει πλούσια δράση, με τουλάχιστον 1.400 εγγεγραμμένους συμπολίτες μας. Η αγάπη του και η ανιδιοτελής προσφορά του για τη φροντίδα των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας και τον τόπο του αποτέλεσε το έναυσμα να ασχοληθεί ενεργά με την οργάνωση του ΚΑΠΗ Λουτρακίου – Περαχώρας,  το οποίο μέχρι το 2015 υπολειτουργούσε, τη διοργάνωση ψυχαγωγικών δράσεων, ιατρικών ημερίδων και σεμιναρίων, κ.ά.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Λιαντινιώτη που τον στηρίζει ενεργά στο έργο του και έχουν δύο κόρες, την Χρυσούλα, Νευρολόγο που ασχολείται κυρίως σε πιο ηλικιωμένους ανθρώπους και τη Μαρίνα, βοηθό Εργοθεραπείας που φροντίζει και εργάζεται με ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.

Στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου συστρατεύεται με την παράταξη «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» και τον επικεφαλής Γιώργο Γκιώνη για να συνεχίσει το πολύτιμο έργο προσφοράς προς όφελος όλων και κυρίως για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τους γονείς μας, τις γιαγιάδες και τους παππούδες, που με την εμπειρία τους και τη σοφία τους, μας δίνουν πολύτιμα μαθήματα ζωής.

Scroll to Top