Λόη Δήμητρα του Θωμά

Επιχειρηματίας

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι. Ελεύθερη επαγγελματίας, ιδιοκτήτης καταστήματος “Hobby & Φύση» στο Λουτράκι, με είδη εξορμήσεως στη φύση – κυνήγι και αλιεία.

Ιδιαίτερα δραστήρια, ασχολείται με τα κοινά έχοντας σεβαστό λόγο για τα τεκταινόμενα της πόλης μας και της χώρας μας. 

Με χαρά είχε στηρίξει τον Γιώργο Γκιώνη στις δημοτικές εκλογές 2014 και στις βουλευτικές εκλογές του 2023 συμμετείχε στο Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών και Αλιέων. Στο παρελθόν, εργάστηκε στον χώρο δικηγόρων και συμβολαιογράφων Κορίνθου και Ξάνθης. 

Στηρίζοντας την ελληνική παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας, συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικούς – χορευτικούς συλλόγους του Δήμου καθώς οι παραδοσιακοί χοροί είναι από τις αγαπημένες της δραστηριότητες. Λάτρης της φύσης προασπίζει με κάθε τρόπο το περιβάλλον. Ούσα χειμερινή κολυμβήτρια και λόγω της μεγάλης αγάπης της για τη θάλασσα, διατηρεί άριστες σχέσεις με γνωστό Έλληνα Ωκεανολόγο και ενημερώνεται διαρκώς για την ιδιαίτερη βιοποικιλότητα του Κορινθιακού κόλπου. 

Μαζί με τον σύζυγό της Αθανάσιο Μαυρομμάτη, Στρατιωτικό και Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Λουτρακίου «Τα Γεράνεια» και ως ενεργό μέλος του Συλλόγου Πυροπροστασία Δασών Λουτρακίου Περαχώρας, βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της εθελοντικής προάσπισης των δασών μας. 

Έχει μία κόρη, την Αγγελική φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Καλαμάτας και κατοικεί στο Λουτράκι με την οικογένειά της.

Scroll to Top