Μονάντερας Χρήστος

Αξιωματικός Πολεμικού Ναυτικού (Πλοίαρχος ε.α.)

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Ο Χρήστος Μονάντερας γεννήθηκε στην Αθήνα και τα τελευταία 21 χρόνια ζει στους Αγ. Θεοδώρους. 

Είναι Απόφοιτος των ΑΣΣΥ (Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών)  και παράλληλα έχει πτυχίο Ηλεκτρονικού Radar Επιφανείας – Αυτόματα Συστήματα και πτυχίο Ε/Β Πυρασφάλειας. Έχει υπηρετήσει για 37 έτη στο Π.Ν. σε σημαντικές θέσεις ευθύνης. Έχει διατελέσει Διευθυντής Σχολείων Εκπαίδευσης Μονίμων Αξιωματικών/ Υπαξιωματικών Π.Ν., Διοικητής Ασφάλειας του οχυρού Σκαραμαγκά και έχει συμμετάσχει σε ειρηνευτικές αποστολές. Με πλήθος διακρίσεων από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, αποστρατεύθηκε το 2019 με το βαθμό του Πλοιάρχου. 

Πρόεδρος της Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Α.Σ. ΤΗΡΩΝ των Αγ. Θεοδώρων και Αντιπρόεδρος και Αθλητής του Σκοπευτικού Συλλόγου «Η ΘΕΡΜΙΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ», υπήρξε επί 7 έτη και Μέλος του ΑΣΑΕΔ (Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων). Μιλά αγγλικά και είναι κάτοχος διπλώματος σκαφών/ ταχυπλόων. 

Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών.  

Στόχος του είναι να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις για έναν Δήμο πρότυπο, που δίνει προτεραιότητα στον δημότη και τις ανάγκες του. Δεσμεύεται να αγωνιστεί για την ανάπτυξη του πολιτισμού και του αθλητισμού, για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, για έναν Δήμο που εξασφαλίζει ίσα δικαιώματα και προσβασιμότητας σε όλους, για ένα καλύτερο μέλλον για τη νεολαία αυτού του τόπου.

Scroll to Top