Ντέντα Έντμοντ – Αιμίλιος

Ιατρός Νεφρολόγος, Επιμελητής Β’ Ε.Σ.Υ. | Γ.Ν. Κορίνθου

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Γεννήθηκε το 1971 στη Β. Ήπειρο. Διαμένει μόνιμα στο Λουτράκι από το 2007. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Είναι αριστούχος Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου των Τιράνων, με αναγνώριση ισοτιμίας και αντιστοιχίας πτυχίου Ιατρικής Σχολής στην Αθήνα το 2002 και άδεια ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος από το 2002. Μετεκπαίδευση στον τομέα της Παθολογίας και της Υπέρτασης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΠΠΚ Λαϊκό Νοσοκομείο), ειδικευόμενος στο τμήμα Παθολογικής του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου (2006-2008) και μετά από μία δεκαετή μεταπτυχιακή εκπαίδευση, το 2014 απέκτησε και την ειδικότητα του Ιατρού Νεφρολόγου. 

Συγκεντρώνει μεγάλη κλινική εμπειρία, έπειτα από εργασία σε μεγάλα δημόσια νοσοκομεία όπως το Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ», το Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών «ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ», αλλά και ιδιωτικές Κλινικές όπως το Κέντρο Αιμοκάθαρσης «Rontis HD Hellas». Τα τελευταία δύο έτη, είναι Ιατρός Νεφρολόγος Επιμελητής Β’ Ε.Σ.Υ. στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. 

Στο επιστημονικό του έργο καταγράφονται πολυάριθμες ανακοινώσεις και εργασίες σε διεθνή και εθνικά ιατρικά Συνέδρια, ενώ σε ορισμένα εξ ’αυτών υπήρξε και διακεκριμένος εισηγητής. Πλήθος εργασιών του δημοσιεύθηκαν σε ξενόγλωσσα και ελληνικά περιοδικά του ιατρικού κλάδου. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Αιμαφαίρεσης, της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης και της Εταιρείας Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα. Μιλά αγγλικά και αλβανικά. 

Scroll to Top