Πιτσικαλής Ηλίας

Έμπορος, Υπεύθ. σύνταξης περιεχομένου ειδησεογραφικού site

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα και είναι μόνιμος κάτοικος Αγίων Θεοδώρων, τα τελευταία 24 χρόνια. Είναι παντρεμένος με την Ασπασία Στάμου και είναι πατέρας δύο αγοριών. 

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο εμπόριο διατηρώντας κατάστημα με προϊόντα τεχνολογίας στους Αγίους Θεοδώρους και είναι υπεύθυνος σύνταξης στο ειδησεογραφικό site agioitheodoroi.com.

Είναι εκλεγμένος Γραμματέας στο Σωματείο Βιντεοκλάμπ Ελλάδος (Σ.Β.Ε.), θέση που κατέχει από το 2009 έως και σήμερα. Επίσης, είναι Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου για 2 συνεχόμενες εκλογικές διαδικασίες (11/2014 – 11/2018). 

Συμμετέχει για δεύτερη φορά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, θέλοντας να βοηθήσει στην πετυχημένη προσπάθεια της παράταξης για έναν Δήμο με περισσότερες υποδομές. Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκε την τιμητική πρόταση του υποψ. Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, δηλώνοντας ότι θα είναι δίπλα του στον αγώνα για τις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου για να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην πρόοδο του τόπου.

Scroll to Top