Προίσκου Ευαγγελία (Βαγγελιώ)

Μαγείρισσα

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στους Αγίους Θεόδωρους όπου κατοικεί μόνιμα. Αποφοίτησε από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο με ιδιότητα υπάλληλος γραφείου στο τμήμα Λογιστικών. 

Ήταν ιδιοκτήτρια ταβέρνας στους Αγίους Θεοδώρους (1998 – 2015). Από το 2022 έως και σήμερα, είναι εργαζόμενη μαγείρισσα στο Hotel Isla Brown Corinthia. 

Με υψηλό το αίσθημα της φιλοζωίας, ως ενεργή εθελόντρια του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων συμμετέχει από το 2012, σε δράσεις περισυλλογής και φροντίδας αδέσποτων ζώων συντροφιάς, για στειρώσεις και περίθαλψη. Παράλληλα, το διάστημα 2017-2021 διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου αδέσποτων ζώων Αγίων Θεοδώρων “Οι φίλοι των ζώων”. 

Με κύριο γνώμονα την ασφάλεια των συμπολιτών της και την ευζωία των ζώων, φιλοδοξεί να προσφέρει στο χρηματοδοτούμενο έργο, σπουδαίας σημασίας  του Δήμου, για την κατασκευή του “Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς” και να συμβάλλει στην ανάδειξη του τόπου και της περιοχής της. Κι όπως δηλώνει η ίδια: “Με προσφορά στα κοινά και σε όλους τους Δημότες, είμαστε έτοιμοι για να πάμε τον Δήμο μας στην κορυφή!”.

Scroll to Top