Ράτης Σπύρος

Επιχειρηματίας

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Γεννήθηκε το 1976 στους Αγίους Θεοδώρους, από τον Γεώργιο και την Γεωργία Ράτη. Έχει δύο παιδιά, τον Γιώργο και τη Γιωργία.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αγίων Θεοδώρων το 1994. Από το 1996 ασχολείται με την επιχείρηση «REAL ESTATE» και με την κατασκευαστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2006 από την οικογένειά του. 

Από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού μέχρι σήμερα, έχει διατελέσει Πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου «Α.Σ. Αγ. Θεόδωροι» και από το 2020 είναι μέλος. Επίσης, από το 2015 είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους «Οι Άγιοι Θεόδωροι». 

Η αρχή της πορείας του στην τοπική Αυτοδιοίκηση σηματοδοτείται το 2006, με την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό του Γεώργιου Σοφία «ΝΕΑ ΠΝΟΗ», όπου εξελέγη δημοτικός σύμβουλος και το διάστημα 2008 – 2012 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων. Το 2010 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη, επανεξελέγη το 2014 και το 2019. Από το 2017 είναι Αντιδήμαρχος Αγ. Θεοδώρων έως και σήμερα.

**** οι εθελοντές πυροσβέστες είναι άνθρωποι της προσφοράς και της συμμετοχής. Σηματοδοτούν το πρότυπο του ενεργού και ευαισθητοποιημένου πολίτη της νέας εποχής, αυτού που δεν περιμένει από το κράτος να κάνει για αυτόν ότι χρειάζεται, αλλά ο ίδιος κάνει ό,τι μπορεί για τους συνανθρώπους του. 

Scroll to Top