Ρουμελιώτης Γεώργιος

Βιοτέχνης Ξυλείας

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Γεννήθηκε το 1960 και κατοικεί στο Λουτράκι. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Μπολέτη και έχει δύο παιδιά, τον Παναγιώτη, πτυχιούχο Χημικός Πανεπιστημίου Κρήτης και τη Μαρίλη πτυχ. Πολιτικό Επιστήμονα και φοιτήτρια Νομικής Αθηνών.

Είναι πτυχιούχος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. τμήματος Στατιστικής και διατηρεί βιοτεχνία ξυλείας. Από το 1987 και για 23 συναπτά έτη διατηρούσε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης «Το ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙ» με τον μαθηματικό Γιάννη Μαυροειδή, στο Λουτράκι. 

Από το 2002 έως το 2019, εκλεγόταν Δημοτικός Σύμβουλος και στη θητεία του έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας, Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου-Περαχώρας, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, μέλος των Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου και της ΔΕΥΑΛΠ. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Λουτρακιωτών – Περαχωριτών «Ο ΙΒΥΚΟΣ» και Αντιπρόεδρος της εταιρείας “ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.”. Σήμερα, είναι ειδικός συνεργάτης του Δήμου σε θέματα οικονομικών και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας.

Συστρατεύεται για ακόμη μία εκλογική διαδικασία στο πλευρό του Γ. Γκιώνη γιατί θέλει να στηρίξει την προσπάθεια του Δημάρχου για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου, μέσα από τη συνέχιση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων που έχουν δρομολογηθεί.

Scroll to Top