Ρούσσης Ιωάννης

Αναλυτής οδικών τροχαίων ατυχημάτων, Δικαστικός Πραγματογνώμονας

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι. 

Είναι κάτοχος του Πτυχίου «Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών» της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Πατρών Ε.Α.Π, του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών (Certificate),  στην «Στρατηγική Διεύθυνση Έργων Ιδιωτικής Ασφάλειας» του New York College Αθηνών και του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών «Στρατηγικής & Πολιτικής Εθνικής Ασφάλειας» της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Αστυνομικής Ακαδημίας. 

Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών «Διασφάλισης Ποιότητας-Quality Control» της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Πανεπιστημίου Πατρών Ε.Α.Π. 

Για τριάντα χρόνια υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία ως Αξιωματικός όπου και διετέλεσε Διοικητής πολλών Υπηρεσιών της Κορινθίας. Μετά την αποστρατεία του με το βαθμό του Υποστρατήγου ε.α. ασχολείται ως ειδικός αναλυτής οδικών τροχαίων ατυχημάτων και έχει χειριστεί με επιτυχία πολύ μεγάλο αριθμό υποθέσεων τροχαίων ατυχημάτων. Είναι μέλος πολλών επιστημονικών ενώσεων των θεμάτων που χειρίζεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. 

Συμμετέχει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος καθώς με την εμπειρία και τις γνώσεις του, έχει διάθεση να προσφέρει στον τόπο που γεννήθηκε και διαμένει. 

Scroll to Top