Σακελλαρίου Αναστάσιος

Γυμναστής, Προπονητής Βόλεϊ

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Γεννήθηκε το 1969 στο Λουτράκι όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι παντρεμένος με τη Νάντια Χατζοπούλου, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και έχουν δύο γιους, τον Γιάννο και τον Κωσταντή, φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει υπηρετήσει την ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση επί 15 συναπτά έτη. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών με αντικείμενο «Στρατηγικές διαχείρισης περιβάλλοντος καταστροφών και κρίσεων» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Διαχείριση Κρίσεων στις Σχολικές Μονάδες και τις Στρατηγικές Αειφόρου Ανάπτυξης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Είναι προπονητής Βόλεϊ – Α’ κατηγορίας – και μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Επαγγελματιών Προπονητών Πετοσφαίρισης. Από νεαρή ηλικία ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, ως αθλητής με την ομάδα Βόλεϊ του Ποσειδώνα Λουτρακίου και στη συνέχεια με την προπονητική, έως σήμερα.

Τη διετία 2007-2009 υπηρέτησε ως ειδικός σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Παιδείας – Αθλητισμού & Πολιτισμού. Στη δημοτική θητεία 2014-2019 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος και ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης του εμπιστεύτηκε τη θέση του Αντιδημάρχου στους Τομείς Παιδείας – Αθλητισμού – Πολιτισμού – Τουρισμού & Κοινωνικής Μέριμνας (2014-2018) και στη συνέχεια τη θέση του Αναπληρωτή Δημάρχου, Οικονομικών – Διοικητικών Υπηρεσιών (2019) την οποία κατέχει έως σήμερα, καθώς και του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (2014-2023) του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. 

Με εμπειρία, γνώση και ικανότητα, είχε την τιμή και τη χαρά να προΐσταται μιας ικανής ομάδας με την οποία βελτίωσαν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα και τη λειτουργικότητα του συνόλου των Σχολικών Μονάδων του Δήμου, διοργάνωσαν υψηλού επιπέδου Πολιτιστικές και Διεθνείς Αθλητικές Εκδηλώσεις και εργάστηκαν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα για την χρηστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου. 

Αφοσιωμένος πλήρως στον συλλογικό μας στόχο για την ανάπτυξη του Δήμου μας, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να παλεύει ώστε να αποτελέσει ο Δήμος μας τον ιδανικό Αθλητικό, Πολιτιστικό και γενικότερα Θεματικό Τουριστικό προορισμό.

Scroll to Top