Σακέλλης Μάριος

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Γεννήθηκε το 1986 και μεγάλωσε στο Λουτράκι. Είναι παντρεμένος με την Στεφανία Φιλιάνδρα και έχουν τρία παιδιά.

Είναι απόφοιτος των Επαγγελματικών Σχολών και πτυχιούχος του τμήματος «Θερμοϋδραυλικών Εγκαταστάσεων και Συντηρητών Κεντρικής Θέρμανσης». 

Είναι ιδρυτικό μέλος του Εθελοντικού Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου και μέλος Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Λουτρακίου, όπου τελεί χρέη Αντιπροέδρου.

Με αγάπη για τον αθλητισμό, έχει αγωνιστεί στις ποδοσφαιρικές ομάδες Ολυμπιακός Λουτρακίου, Α.Ο. Λουτράκι και Αστέρια Λουτρακίου, διατελεί Γραμματέας στο Σωματείο “Μοτοσυκλετιστές Λουτρακίου Περαχώρας (ΜΟ.Λ.Π.)” και συμμετέχει σε αγώνες όπου έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις και μετάλλια.

Με όραμα για τον τόπο του και ενεργό συμμετοχή στα κοινά, θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας, όπου έλαβε την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας και εκλέχθηκε Πρόεδρος της Δ.Κ., θέση την οποία διατηρεί έως και σήμερα. Κατά τη θητεία του, συνέβαλε στην υλοποίηση σημαντικών έργων για τον Δήμο μας, όπως η “Ανάπλαση του Παραλιακού Μετώπου ΧΖΛ Λουτρακίου” και το “Γήπεδο της Περαχώρας”, ενώ παράλληλα, συμμετείχε σε δράσεις πολιτικής προστασίας και κοινωνικής πολιτικής εν μέσω της υγειονομικής πανδημίας Covid-19,

Η καθημερινή επαφή του με τους πολίτες και η επιθυμία του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτέλεσαν το εφαλτήριο και το κίνητρό του να είναι υποψήφιος Σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Γκιώνη για να προωθήσει ζητήματα κοινωνικής πολιτικής, ενίσχυσης της πολιτικής προστασίας και την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού στον τόπο μας.

Scroll to Top