Θυμής Δημήτρης

Επιχειρηματίας

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Ο Δημήτρης Θυμής γεννήθηκε το 1985 και μεγάλωσε στο Λουτράκι. Είναι παντρεμένος με τη φωτογράφο Νεφέλη Μαγγαλούση και απέκτησαν πρόσφατα έναν υπέροχο γιο.

Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο Λουτράκι. Είναι απόφοιτος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΕΠΑΛ Λουτρακίου. Σπούδασε Γραφιστική και Διαφήμιση στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών ΑΚΤΟ.

Από τα μαθητικά του χρόνια εργάστηκε σε πολλές επιχειρήσεις εστίασης του Λουτρακίου αποκτώντας έτσι εμπειρία και γνώσεις πάνω στη λειτουργία και διαχείριση τουριστικών επιχειρήσεων. Στη συνέχεια συνέστησε την επιχείρηση AVENUE η οποία λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 15 χρόνια.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Συμβουλίου Νέων Λουτρακίου και Πρόεδρος του Συλλόγου Επισιτιστών «Ο Ξένιος Ζεύς». 

Με αυθόρμητο αίσθημα προσφοράς και σπάνιο ζήλο, ο Δημήτρης έχει αναπτύξει ιδιαίτερη εθελοντική και κοινωνική δράση στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. 

Ο λόγος που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κ. Γ. Γκιώνη είναι για να συμβάλλει στην μετεξέλιξη του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων σε έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό Δήμο με «πράσινο βιώσιμο προσανατολισμό», αξιοποιώντας τα μεγάλα του πλεονεκτήματα με βάση τις σύγχρονες τάσεις βιώσιμης ανάπτυξης και αειφορίας, με σεβασμό στο περιβάλλον και τον δημότη.

* νέος, πετυχημένος και αυτοδημιούργητος. έχει πάντα τον τρόπο να κάνει ισχυρή την παρουσία του, ακόμη κι όταν είναι σιωπηλός. 

Scroll to Top