Βάββα – Θεοχάρη Αγγελική (Άντζελα)

Ελεύθερος επαγγελματίας, Αισθητικός - Μακιγιέζ

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Η Αγγελική Βάββα – Θεοχάρη, το γένος Βυτινάρου, γεννήθηκε το 1988 στο Λουτράκι όπου κατοικεί μόνιμα. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Θεοχάρη και έχει 2 παιδιά. Είναι απόφοιτος της σχολής αισθητικής Χασάπη, στην Κόρινθο. 

Η έντονη ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε το 2014 ως εθελόντρια σε διάφορες κοινωνικές, πολιτιστικές και οικολογικές δράσεις – εκδηλώσεις. Έχει συμμετάσχει ενεργά στη διοργάνωση ημερίδων με θέμα την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών σχετικά με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και την υγεία των γυναικών. Έχει διατελέσει Γραμματέας του Τ.Τ. ΣΕΟ Λουτρακίου την περίοδο 2021 έως 2023 και είναι εν ενεργεία Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου, από το 2022. Από το 2019, είναι μέλος σε επιτροπές του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Η αγάπη για τον τόπο της και το πάθος που την διακατέχει ως νέα και δραστήρια γυναίκα, την οδήγησαν να συστρατευθεί και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Γκιώνη και της παράταξης “Παρέμβαση Πολιτών”, για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Scroll to Top