Βλάσσης Χαράλαμπος (Μπάμπης Φλου]

Φωτογράφος - Φωτορεπόρτερ

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Ο Χαράλαμπος Βλάσσης γεννήθηκε το 1977 στη Θεσ/νίκη και από το 1985 κατοικεί μόνιμα στο Λουτράκι.  

Απόφοιτος του Εργαστηρίου Μελέτης και Εφαρμογής της Φωτογραφίας από το 1995, λειτουργεί την επιχείρησή του (PHOTO ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΛΟΥ) από το 1998 στο Λουτράκι. Από το 1993 συνεργάζεται με διάφορα τοπικά και εθνικά ΜΜΕ και ημερήσιο τύπο καλύπτοντας φωτογραφικά θέματα πολιτικής, επικαιρότητας, αθλητισμού και τουριστικής προβολής.  Αποκλειστικές φωτογραφίες του έχουν φιλοξενηθεί σε διεθνή και εθνικά δίκτυα όπως το CNN και εφημερίδες όπως η Ελευθεροτυπία, η Εφημερίδα Συντακτών κ.α. 

Η χρόνια ενασχόλησή του με την κάλυψη πολιτιστικών και κοινωνικών γεγονότων και εκδηλώσεων έχει αποδώσει μια ιδιαίτερη γνώση και οπτική σε αυτούς τους τομείς. Με πλούσια εθελοντική δράση και προσφορά, από νεαρή ηλικία, ως μέλος σε διάφορους Συλλόγους (Πυροπροστασίας, Πολιτιστικούς, Αιμοδοσίας, κ.ά.) και ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου, αποδεικνύει ενεργά την αγάπη του για τον άνθρωπο και τον τόπο του.  Συγχρόνως είναι καταχωρημένος στο εθνικό Μητρώο εθελοντών  δοτών οργάνων και μυελού των οστών. 

Θεωρεί την αλληλεγγύη βασικό παράγοντα για την κοινωνική ανάπτυξη και την ευημερία.  Την αγάπη για τα παιδιά και την έννοια για τις επόμενες γενιές, κίνητρο για την ενεργή συμμετοχή όλων μας στα τοπικά -και όχι μόνο- ζητήματα.

Scroll to Top