Ζαβιτσάνου Χρυσούλα

Πολιτικός Μηχανικός

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Γεννήθηκε το 1991 στους Αγίους Θεοδώρους όπου κατοικεί μέχρι σήμερα.

Είναι πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός Τ.Ε. του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής και αυτήν την περίοδο εργάζεται στην τεχνική εταιρεία Δομοfinis. Κατά το παρελθόν, έχει συνεργαστεί με πολλούς ιδιώτες και τοπικές επιχειρήσεις όπως το τεχνικό τμήμα έργων των διυλιστηρίων της Μότορ Όιλ Ελλάς.

Τον ελεύθερο χρόνο της αρθρογραφεί στην εφημερίδα Gr Press της Νέας Υόρκης για τους Έλληνες ομογενείς. Πρόμαχος του εθελοντισμού, αποτελεί ενεργό μέλος του συλλόγου «Σπάρταθλον» για περισσότερα από 15 χρόνια, αναλαμβάνοντας το πόστο 18 των Αγίων Θεοδώρων. Μέλος του διαδικτυακού – πανελλαδικού συλλόγου «Γυναίκες Ελλήνων Ναυτικών». 

Είναι παντρεμένη με τον αξιωματικό του εμπορικού ναυτικού Μιχάλη Πετράκη και έχουν μια κόρη 10 μηνών.

Όπως δηλώνει η ίδια: «Η τεχνική μου κατάρτιση αλλά και η βαθιά γνώση των αναγκών και των προβλημάτων της περιοχής μας, πιστεύω ότι αποτελούν τα εχέγγυα ώστε να συμβάλλω στην βελτίωση της ζωής κατοίκων και επισκεπτών, μέσω της αξιοποίησης των Δημοσίων Χώρων και τη δημιουργία Έργων Υποδομής. Τώρα είναι η στιγμή για την ανάδειξη του Δήμου μας ως πόλο έλξης που με τις κατάλληλες συνθήκες καθημερινότητας και διαβίωσης θα αναβαθμίσουν την περιοχή μας, ενώ παράλληλα θα την καταστήσουν ελκυστική σε επενδυτές. Η βελτίωση σε τομείς όπως το Περιβάλλον, το Δημιουργικό και Ασφαλές παιχνίδι των μικρών παιδιών αλλά και η Βιώσιμη Επιχειρηματική Ανάπτυξη με σεβασμό στον άνθρωπο, αποτελούν το όραμά μου για την επόμενη μέρα του τόπου μας!».

Scroll to Top